Wij bieden onze klanten graag waar zij behoefte aan hebben!

wasmachine-icoon

Bedrijfskleding wasserij

verkoop-bedrijfskleding-icoon

Verkoop bedrijfskleding

schoonloopmatten-icoon

Schoonloopmatten

pbm-icoon

PBM

bedrijfshygiene-icoon

Bedrijfshygiëne

Automotive

Bescherming van uw medewerkers staat op nummer 1, maar ook de uitstraling van uw bedrijf is van groot belang! Wij doen dan ook graag meer voor u dan alleen het leveren van schone, comfortabele bedrijfskleding voor uw medewerkers. Wij denken hierin graag met u mee over hoe uw bedrijf verzorgder over kan komen bij uw klanten.

Een voorbeeld hiervan is gebruik te maken van schoonloopmatten bij de ingangen van uw bedrijf. Op deze manier wordt 70% van het buitenvuil tegen gehouden en heeft uw vloer een schoner overkomen. Daarnaast kunnen hygiënische producten in uw showroom en garage worden geïnstalleerd zodat u elk moment de mogelijkheid heeft uw handen te wassen.

Ook verzorgen wij het verhuur van werkhandschoenen. Hierdoor worden uw monteurs dagelijks voorzien van schone werkhandschoenen. Deze beschermen alle stoffen zoals olie, teer en andere irriterende stoffen waar uw monteurs dagelijks mee te maken hebben. Tevens draagt de verhuur van werkhandschoenen bij aan een beter milieu, omdat deze wekelijks worden gewassen, gecontroleerd en weer schoon worden geleverd. Zo draagt u niet alleen bij een beter milieu, maar bespaart u ook kosten van de aanschaf aan nieuwe werkhandschoenen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over producten en services die wij aanbieden aan bedrijven in de automotive industrie? Neem dan gerust contact met ons op. Een van onze vriendelijke medewerkers staat u graag te woord.

Wij staan voor u klaar!

Bel ons direct:

010 – 460 14 88

Of stuur ons een e-mail:

info@tsrbv.nl

contactpersoon

Ook kunt u onderstaand formulier gebruiken