Bedrijfskleding
wasserij

Onze moderne, gecertificeerde wasserij is sinds begin 2009 centraal gevestigd in Hoogvliet. In onze wasserij beschikken wij over de modernste apparatuur en technieken die ons in staat stellen uw werkkleding optimaal te kunnen behandelen.

Tevens wordt het repareren van de kleding door onze ervaren medewerkers op onze eigen locatie uitgevoerd. Hiervoor staan diverse naai-, lock- en patchmachines ter beschikking.

Mede omdat wij alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren, zijn wij als geen ander in staat om de normeringen van uw veiligheidskleding te behouden.

Mocht uw kleding door uw werkzaamheden afgekeurd worden, dan zijn wij in staat genormeerde kleding uit voorraad te leveren. Wij bieden u zowel het natwas procedé als de dry clean methode en daarmee altijd het optimale resultaat!

“Uw bedrijfskleding wordt handmatig gesorteerd, gecontroleerd en gevouwen zodat de veiligheid gewaarborgd blijft en de kans op vermissing tot een absoluut minimum wordt beperkt.”

Onze technieken

Natwas proces

Het computergestuurde wasproces bestaat uit het wassen met water, zeep, ontvetters, brand- vertragende en vloeistofwerende toevoegingen. De kleding wordt voorzichtig gedroogd met lucht. Wij werken met zogenaamd “open eind” machines…

Antibacteriële Behandeling

Textiel Services Rijnmond B.V. beschikt over een uniek “stoomproces” waarmee de kleding geheel bacterievrij wordt behandeld. De kleding wordt apart in plastic verpakt bij de klant geleverd. Wilt u meer weten over de antibacteriële behandeling?

Dry Cleaning Methode

Wanneer uw bedrijfskleding vervuild is met anorganische vervuiling (olie/vet/teer/smeer) wordt de kleding gereinigd door middel van het dry cleaning proces. Dit proces werkt met lage temperaturen en er wordt relatief weinig koelwater gebruikt….

Wassen van Overigen

Naast het Natwassen en Dry Cleanen van bedrijfskleding is Textiel Services Rijnmond B.V. ook in staat uw overige persoonlijke beschermingsmiddelen te reinigen. Hierbij kunt u denken aan: – doorwerk- en winterkleding – laarzen – Wilt u meer…