Borduurservice

Textiel Services Rijnmond B.V. streeft ernaar om een one-stop shopping leverancier te zijn en hiermee de kwaliteit, snelheid en de beste prijs/kwaliteit verhouding te kunnen waarborgen. Naast het leveren, bedrukken, wassen en repareren van bedrijfskleding, beschikken wij sinds kort over een “STATE OF THE ART” borduurcentrum.

Machinaal borduren

Borduurwerk met een luxe uitstraling dat mooi is én mooi blijft. Alle logo’s die wij bij Textiel Services Rijnmond B.V. produceren voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze borduringen zijn geschikt voor werkkleding zoals overalls, doorwerkjassen en fleece truien, of worden gebruikt op promotie en corporate wear zoals polo’s, overhemden, jacks en uniformen.

Gaat het om een complexe klus of heeft U een strakke deadline? Geen probleem. Wij kunnen met ons uitgebreide en moderne machinepark iedere opdracht aan.

Naast het borduren van standaard werkkleding, zijn wij gespecialiseerd in het borduren van MULTINORMEN WERKKLEDING en accessoires. Om de beschermende eigenschappen te behouden, is het van belang om de juiste materialen en technieken toe te passen, zodat de certificeringen van de kleding in tact blijven.

– Direct op kleding
– Badges en emblemen
– Caps
– Machinaal borduren
– Badges & emblemen
– Rangen
– Vaandels
– Borduren met de hand

Definitie van kwaliteit

Voor alles wat geborduurd kan worden, kunt u terecht bij Textiel Services Rijnmond B.V. Bedrijfskleding, promotiekleding, corporate kleding, emblemen, rangen en vaandels voldoen altijd aan onze hoge kwaliteitsnormen. Ieder borduursel behandelen wij zorgvuldig, zodat het slijtvast is en langer dan één wasbeurt of regenbui meegaat. Een handgemaakte presentatie van uw merk. Exclusief en karakteristiek. Ervaar het verschil dat een vakman maakt.

Nieuwsgierig naar onze aanpak? Kom langs in ons atelier, bekijk de borduur samples en bewonder ons uitgebreide assortiment bedrijfskleding. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Stuur een mailtje naar info@tsrbv.nl voor het maken van een afspraak.