Wij bieden onze klanten graag waar zij behoefte aan hebben!

wasmachine-icoon

Bedrijfskleding wasserij

verkoop-bedrijfskleding-icoon

Verkoop bedrijfskleding

schoonloopmatten-icoon

Schoonloopmatten

pbm-icoon

PBM

bedrijfshygiene-icoon

Bedrijfshygiëne

Branches

Wij zijn een gedifferentieerde bedrijfskleding wasserij. Wij bieden u dan ook niet alleen een gevarieerd aanbod van producten en services, maar zijn daarnaast ook actief in verschillende branches. Voor meer informatie over passende services die wij aanbieden kunt u op een branche naar keuze klikken.


Aannemerij

Wij zijn sinds jaar en dag actief in het leveren van bedrijfskleding in de aannemerij. Heeft u als bedrijf verschillende (project) locaties waarop schone en comfortabele bedrijfskleding geleverd moet worden?

Bekijk deze branche

Automotive

Bescherming van uw medewerkers staat op nummer 1, maar ook de uitstraling van uw bedrijf is van groot belang! Wij doen dan ook graag meer voor u dan alleen het leveren van schone, comfortabele bedrijfskleding voor uw medewerkers.

Bekijk deze branche

Brandweer

Naast de diensten die wij al jaren aanbieden, zijn wij ook gespecialiseerd in het reinigen van brandweer artikelen! Ook mogen wij interne brand- en hulpdiensten van bedrijven en opleidingsinstituten tot onze klanten rekenen.

Bekijk deze branche


Food productie

Food productie gaat gepaard met hygiënische voorschriften. Textiel Services Rijnmond B.V. is volledig gecertificeerd en daarom de leverancier van uw micro biologisch schone bedrijfskleding.

Bekijk deze branche

Handel

Naast onze dagelijkse bedrijfsvoering, zijn wij ook actief in het opkopen van partijen om zo onze klanten voordeliger producten aan te kunnen bieden zoals bedrijfskleding, poetslappen en werkschoenen.

Bekijk deze branche

Metaalbewerking

Wij leveren meer dan alleen schone en comfortabele bedrijfskleding. Wij leveren ook persoonlijke beschermingsmiddelen om uw werknemers zo goed mogelijk te beschermen tegen alle vormen van gevaar.

Bekijk deze branche


Overheden en instellingen

Wassen van labjassen, reinigen van gordijnen uit het stadshuis en stomen representatieve werkkleding voor het kantoor personeel, alles wordt voorzien door Textiel Services Rijnmond B.V.

Bekijk deze branche

Petrochemie

Textiel Services Rijnmond B.V. is sinds jaar en dag actief in het reinigen en leveren van genormeerde bedrijfskleding uit de petrochemische industrie. Met onze roots in de Europoort zijn wij marktleider in de petrochemische aannemerij.

Bekijk deze branche

Scheepvaart

Tijdelijk aangemeerd in de haven of  voor een langere tijd gevestigd op een off-shore locatie? Wij zijn uw betrouwbare partner voor het wassen en repareren van uw bedrijfskleding.

Bekijk deze branche