Wij bieden onze klanten graag waar zij behoefte aan hebben!

wasmachine-icoon

Bedrijfskleding wasserij

verkoop-bedrijfskleding-icoon

Verkoop bedrijfskleding

schoonloopmatten-icoon

Schoonloopmatten

pbm-icoon

PBM

bedrijfshygiene-icoon

Bedrijfshygiëne

Geschiedenis

In 1993 begon Heinz Köpp een stomerij genaamd “Wasservice Helvoet” in Hellevoetsluis. Na jaren van hard werken en investeren had Heinz Köpp samen met zijn vrouw de stomerijwinkel uitgebreid naar meerdere locaties. In 2001 had de stomerijketen “Wasservice Helvoet” in totaal zes stomerij locaties, waarvan één in Hellevoetsluis, één in Hoogvliet, één in Vlaardingen, één in Zoetermeer en twee in Rotterdam.

Alhoewel de consumenten dagelijks gebruik maakten van de service die Wasservice Helvoet aanbood, merkte Heinz  begin 2004 dat bedrijven in de petrochemische industrie geleidelijk aan vaker bij Wasservice Helvoet aanklopte om daar hun bedrijfskleding te laten reinigen. Door deze groei in de zakelijke dienstverlening, besloot Heinz samen met zijn vrouw te kijken naar een grotere wasserij en zo ruimte te creëren voor de vergroting van de groei in de zakelijke dienstverlening.

Halverwege 2004 had Heinz zijn oog laten vallen op de wasserij in Vlaardingen en in oktober 2004 een deal gemaakt met de toenmalige eigenaar om het bedrijf over te nemen. De wasserij was echter qua omvang groter dan de huidige stomerijlocaties en Heinz besefte dat hij niet in zijn eentje verantwoordelijk kon zijn voor de operationele kant van de wasserij en de acquisitie van nieuwe klanten. Om deze reden vroeg Heinz zijn zwager Rick de Koning om samen een nieuw bedrijf op te zetten. Uit deze samenwerking ontstond Textiel Services Rijnmond B.V. met twee eigenaren en is sinds jaar en dag actief in reinigen en verkopen van bedrijfskleding. Hierin werd Heinz verantwoordelijk voor de operationele kant van het bedrijf en Rick voor de verkoop en acquisitie van nieuwe klanten.

Door de jaren heen groeide het bedrijf totdat de wasserij in Vlaardingen te klein werd. Hierdoor kozen Heinz en Rick ervoor om het bedrijf weer te verhuizen naar een nog grotere locatie. Dit vond plaats in november 2008 en werd het de locatie waar het bedrijf nu gevestigd is; centraal gelegen op de Gadering in Hoogvliet Rotterdam met een oppervlakte van 1200m2. De volgende uitbreiding werd gerealiseerd in 2017 met een uitbreiding van de productie locatie van 350m2 en uitbreiding van kantoor en showroom van circa 600 m2.

Met ondertussen circa 50 werknemers is Textiel Services Rijnmond B.V. uitgegroeid tot een middelgrote en volledig genormeerde wasserij en is marktleider in de petrochemische industrie en aannemerij. Daarnaast is Textiel Services Rijnmond B.V sinds 2013 RABC genormeerd en breidt haar dienstverlening sterk uit voor de Food gerelateerde bedrijven. Het bedrijf biedt haar dienstverlening aan een breed scala van branches aan; van grote petrochemische raffinaderijen tot kleine garages, en van overheidsinstellingen tot zuivelfabrieken. Textiel Services Rijnmond B.V. heeft op dit moment een landelijke dekking en werkt zelfs voor bedrijven in Belgie en Duitsland.

Wilt u eens een bezoek brengen aan de wasserij en uitgebreide showroom met alle soorten bedrijfskleding, dan staat onze deur altijd voor u open op de Schrijnwerkerstraat 25 in Hoogvliet!