Kentech

Helaas is Imtech  in 2015 failliet gegaan. Diverse gezonde afdelingen werden overgekocht en maakten een doorstart onder o.a. Kentech. Kentech is een grote Ierse industriële dienstverlener welke wereldwijd actief is in industriële dienstverlening.

Kentech is op zoek gegaan naar de juiste bedrijfskledingspecialist welke alles kan leveren op gebied van multi norm veiligheidskleding . Zowel levering als het totale onderhoud. Kentech heeft verschillende leveranciers en wasserijen geanalyseerd  en vergeleken. Uiteindelijk hebben ze gekozen om voor het totale pakket met Textiel Service Rijnmond B.V. in zee te gaan vanwege de hoge kwaliteit, flexibiliteit en de snelheid met welke het werk gedaan wordt.

Textiel Services Rijnmond B.V.  is de enige aanbieder in Nederland welke zowel de levering als het onderhoud kan verzorgen.

ONE STOP SHOPPING IN OPTIMA FORMA!!

Kentech heeft voor circa 600 werknemers hoog genormeerde bedrijfskleding aangeschaft met een unieke uitstraling, een zeer hoog draagcomfort  en lange levensduur i.c.m. het juiste onderhoud.

De eerste de leveringen hebben reeds plaats gevonden. Binnen 3 weken na bestelling werd alles netjes afgeleverd. Dit mag best een prestatie genoemd worden.