Wij bieden onze klanten graag waar zij behoefte aan hebben!

wasmachine-icoon

Bedrijfskleding wasserij

verkoop-bedrijfskleding-icoon

Verkoop bedrijfskleding

schoonloopmatten-icoon

Schoonloopmatten

pbm-icoon

PBM

bedrijfshygiene-icoon

Bedrijfshygiëne

Normeringen en certificaten

VCA* Certificaat

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het is bedoeld om het werk veiliger te maken en zo en het aantal ongevallen te verminderen. Eigenlijk is VCA veel meer dan alleen een checklist. Steeds meer opdracht gevers (aannemers) die zelf VCA* gecertificeerd zijn verwachten van hun leveranciers dat ze ook een VCA certificaat bezitten.

VCA

ISO 9001 Certificering

Met een ISO 9001 certificering laat Textiel Services Rijnmond B.V. zien dat er voldaan wordt aan internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Deze certificering is een van de hoogst haalbare certifceringen in de textielverzorging. De nadruk bij dit managementsysteem ligt op procesmanagement, oftewel het in kaart brengen van alle processen, continue verbetering ervan en realisatie van doelstellingen. Kort gezegd: nadruk op het managen van resultaat!

TUV 2015

RABC Certificering

Begin april 2014 heeft Textiel Services Rijnmond B.V. de RABC certificering behaald. Deze Europese EN14065 RABC norm beschrijft een managementsysteem om de microbiologische kwaliteit van gewassen bedrijfskleding te verzekeren, dat gebruikt wordt in sectoren waar het nodig is biocontaminatie te controleren. Bijvoorbeeld bedrijven actief in de voedingsmiddelenproductie (ofwel de Food-industrie), zijn gebonden aan uiterst strikte hygiene vereisten. Er zijn maar enkele proffesionele wasserijen in Nederland die conform deze hoogwaardige normering deze werkzaamheden kunnen uitvoeren. Al met al past deze hoogwaardige normering in de visie van Textiel Services Rijnmond B.V. om structureel een leidende rol te vervullen in de Nederlandse bedrijfskleding wasserij branche.

RABC

Textiel Services Rijnmond B.V.is hiermee de enige bedrijfskleding wasserij, welke deze normeringen in combinatie met de Dry Cleaning methode combineert!