Wij bieden onze klanten graag waar zij behoefte aan hebben!

wasmachine-icoon

Bedrijfskleding wasserij

verkoop-bedrijfskleding-icoon

Verkoop bedrijfskleding

schoonloopmatten-icoon

Schoonloopmatten

pbm-icoon

PBM

bedrijfshygiene-icoon

Bedrijfshygiëne

Petrochemie

Textiel Services Rijnmond B.V. is sinds jaar en dag actief in het reinigen en leveren van genormeerde bedrijfskleding uit de petrochemische industrie. Met onze roots in de Europoort zijn wij marktleider in de petrochemische aannemerij.

Met onze kennis en ervaring in de textielbehandeling voorzien wij onze klanten van kwalitatief goede wasbeurten zodat uw werknemers in comfortabele en schone bedrijfskleding rondlopen. Met onze Dry-Clean Methode wordt uw bedrijfskleding gereinigd comfort de hoogste ISO en RABC eisen.

Ook leveren wij naast genormeerde veiligheidskleding ook een groot scala aan persoonlijke beschermingsmiddelen, waaronder werkschoenen. Ook kunt u ervoor kiezen om bij ons werkhandschoenen te laten wassen. Hiermee bespaard u niet alleen op de aanschaf op kwalitatief goede werkhanschoenen, maar ook het afval wordt tot een minimum beperkt. De werkhandschoenen worden namelijk periodiek gewassen en daarna zorgvuldig geïnspecteerd . Zo vergroten wij de levensduur van werkhandschoenen met circa 300%.

Naast het verzorgen van schone bedrijfskleding, verzorgen wij ook de interne hygiëne. Zo plaatsen wij schoonloopmatten en installeren wij hygiëne apparatuur zodat ook de binnenruimtes schoon worden behouden en  de leefomgeving van uw medewerkers verbeterd.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over producten en services die wij aanbieden aan petrochemische bedrijven? Neemt u dan gerust contact met ons op. Een van onze vriendelijke medewerkers staat u graag te woord.

Wij staan voor u klaar!

Bel ons direct:

010 – 460 14 88

Of mail ons via:

info@tsrbv.nl

contactpersoon

Of gebruik onderstaand formulier