Wij bieden onze klanten graag waar zij behoefte aan hebben!

wasmachine-icoon

Bedrijfskleding wasserij

verkoop-bedrijfskleding-icoon

Verkoop bedrijfskleding

schoonloopmatten-icoon

Schoonloopmatten

pbm-icoon

PBM

bedrijfshygiene-icoon

Bedrijfshygiëne

Waarom Textiel Services Rijnmond

Textiel Services Rijnmond B.V. is dé bedrijfskleding wasserij die sterk is in het leveren, verhuren en onderhouden van bedrijfskleding, pbm’s, schoonloopmatten en bedrijfshygiëne apparatuur.

De ervaring leert ons dat naast de “ prijs”, met name professionaliteit, flexibiliteit en het nakomen van afspraken de basis is van een langdurige relatie. Vele bedrijven hebben reeds ervaren dat dit de sterkste kant is van Textiel Services Rijnmond B.V.
Textiel Services Rijnmond B.V. levert haar diensten door heel Nederlanden is ISO 9001:2008, NEN-EN 14065:2003 en tevens ook RABC gecertificeerd. Dit houdt in dat dat wij naast de Dry Clean methode ook het natwasproces kunnen verzekeren gecombineerd met microbiologische analyses. Dit is erg belangrijk voor bedrijven in de voedingsindustrie. Ook is Textiel Services Rijnmond B.V. al jarenlang gespecialiseerd in het verhuren, verkopen en onderhouden van bedrijfskleding.

Ons motto is dan ook: ‘Think Global, Serve Local’

kaart-heel-nederland-textiel-service-rijnmond

Textiel Services Rijnmond B.V. werkt altijd op basis van “tevredenheid en duidelijke afspraken”. Wij verlenen onze diensten desgewenst zonder bindende contracten. Uw tevredenheid is onze verbintenis. Graag zouden wij onze diensten willen bewijzen aan u en zo u en uw medewerkers van veilige en schone werkkleding te voorzien!

Kiest u voor een relatie met Textiel Services Rijnmond B.V.? Dan kiest u ervoor om uw bedrijfskleding op een zeer milieubewuste manier te laten reinigen.

“Van raffinaderij tot laboratorium, van automonteur tot elektromonteur en van overall tot uniform, alle bedrijfskleding wordt door ons op de juiste wijze verwerkt en behandeld.”

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze branches of heeft u een vraag wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Wij staan voor u klaar!

Bel ons direct:

010 – 460 14 88

Of mail ons via:

info@tsrbv.nl

contactpersoon

Of gebruik onderstaand formulier